Valokuvaus
Viestintä
&
PR
Markkinointi
&
digi

Valokuvaus ja visuaalinen viestintä on vahvin osa-alueeni. Olen tuottanut kuvia yli sadalle asiakkaalle. Samalla olen huomannut olevani parhaimmillani silloin, kun kuvien pitää pikemminkin kertoa kuin suoranaisesti myydä.

 

Hyvä valokuva auttaa viestimään tehokkaasti ja kuvallista viestiä on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. Valokuvauksen lisäksi saat minulta kaikki kuvauksiin liittyvät oheispalvelut. Voin esimerkiksi järjestää kuvaukseen mallit ja hankkia tarvittavat kuvausluvat sekä rekvisiitan.

 

Tyypillisesti tuotan kuvallista sisältöä:

 

- Vuosikertomuksiin

- Asiakas- ja sidosryhmälehtiin

- Verkkosivuille (henkilö- ja tuotekuvat)

- Editoriaaleihin

- Tapahtumat, messut ja erilaiset asiakastilaisuudet

TYYLIKKÄÄT NETTISIVUT

alk. 500€ + 29€/kk.

 

Kuluttajat ovat jo pitkään tehneet tuotevertailua netissä ennen ostopäätöstä. Nykyisin ei ole lainkaan tavatonta, että myös B2B-ostaja karsii 80% mahdollisista tarjoajista ennen kuin on yhteydessä yhteenkään myyjäyritykseen. Jos sivusi eivät toimi mobiilissa tai et löydy Googlessa, et välttämättä koskaan pääse edes valintajoukkoon.

 

Kerron sinulle, mitä sivuiltasi pitää löytyä ja toteutan joko sisällön päivittämisen tai kokonaan uuden sivuston. Pienyritysten nettisivut toteutan itse ja laajemmissa projekteissa hyödynnän teknologiakumppania, jolloin itse keskityn sivujen sisällöntuotantoon.

 

Hyvät kuvat ovat oleellinen osa sivustoa ja toivon, että jokainen asiakkaani panostaa myös kuviin. Sivuihini kuuluu oletuksena laadukkaita kuvapankkikuvia, mutta mieluiten tarjoan uniikit valokuvat alennetuin hinnoin.

 

LOGOT, alk. 490€.

 

Ennen kirjoitustaitoa ihmiset merkitsivät asioita muistiin kuvioin ja hieroglyfein. Nykypäivänä hyvä logo kertoo yrityksen tarinaa ja auttaa asiakkaita muistamaan yrityksen. Logon arvoa on hankala määrittää, varsinkin etukäteen. Logo voikin maksaa melkein mitä tahansa. Niken logo maksoi 35 $ ja Pepsin 1 000 000 $. Olen hinnoitellut logot kolmeen kategoriaan:

 

Pikanen - muttei likanen, 490€

Sopiva vaihtoehto esimerkiksi uudelle pienyritykselle ja kun elämänasenteesi on "pitää mennä eikä meinata" -kategoriaa. Kerro firmasi nimi ja toimiala, niin saat valmiin logon viikon sisään jos lasku on maksettu. 

 

Puhdas, 1290€

Sopiva vaihtoehto, kun logo on sinulle ja liiketoiminnallenne enemmän kuin kaunis kuvio tai tyylitelty teksti. "Puhdas" on analyyttinen lähestymistapa logon suunnitteluun - haluan nähdä kaiken puhtaasti. Prosessi käynnistyy sillä, että täytät tämän kyselylomakkeen. Vastaustesi ja oman tutkimukseni pohjalta lähden luonnostelemaan logoa. Valmiiseen logoon päädytään maksimissaan viiden revision kautta. Saat logon kaikissa tarvituissa tiedostomuodoissa ja logo soveltuu sekä printtiin että nettiin.

 

Ylpeä - muttei ylimielinen, (pyydä tarjous)

Vaihtoehto, joka on tarkoitettu suurille ja/tai kansainvälisille yrityksille, joilla on pitkä historia ja paljon asiakkaita. Prosessi alkaa samalla lomakkeella, kuin Puhtaassa. Vastaustenne pohjalta valmistaudun tapaamaan teidän markkinointitiimin syvähaastattelun merkeissä. Tutkimusten ja vastausten pohjalta luon konseptin ja alustavia luonnosvaihtoehtoja. Lopulliseen logoon tehdään niin monta revisiota, että olette täysin vakuuttuneita kaikista valinnoista.

 

TV-PÖLLÖ

 

Televisio ja massamainonta. Usein ihan pöllön hommaa. Tuotannot ovat aikaavieviä ja kalliita. Nuoret eivät ole enää aikohin viihtyneet TV:n äärellä. TV-Pöllö onkin havaintojeni mukaan lähes lentokyvytön laji, joten olen antanut omalle pöllölleni uudet siivet. (Pöllöä ei vahingoitettu eikä sille juotettu RedBullia).

 

TV-mainosten sijaan lähetän viestisi lentoon YouTube-videoilla. Voimme kuvata ja leikata valmista käsikirjoitusta vastaan tai voimme hoitaa koko tuotannon alusta loppuun.

 

TIPU & SIIPIVEIKKO

 

Nämä linnut edustavat tuotettasi tai palveluasi Pohjois-Suomessa myös muuttokauden jälkeen. Tipu ja Siipiveikko osaavat toimia yksin sekä yhdessä. Näitä lintuja on bongattu muun muassa messuilla, kauppakeskuksissa ja yleisötapahtumissa.

 

Monille pitkänlinjankin bongareille on epäselvää pesiytyvätkö nämä linnut ihmisten keskelle vai vetävätkö nämä linnut ihmisiä puoleensa. Oli miten oli, Tipu ja Siipiveikko ovat kotonaan isojen ihmismassojen keskellä.

AAPISKUKKO

 

Mikään ei anna yrityksestä huonompaa kuvaa, kuin kielioppivirheet.

Virheetön kieli on hyvän viestinnän lähtökohta.

 

Poistan kapulakielisyyden tutkimustuloksista, teen vuosikertomuksista sujuvaa luettavaa ja korjaan kielioppivirheet tiedotteista, myyntimateriaaleista sekä nettisivuilta. Kun haluat varmistua sisältöjesi oikeakielisyydestä, ota Aapiskukko avuksesi.

 
KIRJEKYYHKY 
(lentää yhdessä Aapiskukon kanssa, alk. 790€).

 

Kirjekyyhky on nykyaikaisen ja monikanavaisen tiedottamisen palvelu. Kirjekyyhky välittää tiedotteesi juuri oikeille toimittajille, toimituksiin ja bloggareille sekä visertää sen twiitteinä sosiaaliseen mediaan.

 

Kun tarvitset tiedotteellesi nopean ja kattavan mutta myös tarkan jakelun, on valintasi kirjekyyhky. Nämä linnut lentävät myös Suomen rajojen yli tarpeen vaatiessa.

 

UUTISANKKA

 

Uutisankka kirjoittaa uutisen aiheesta kuin aiheesta. Kaverinaan Uutisankalla on Aapiskukko ja Kirjekyyhky, jolloin uutinen on kieliopiltaan virheetön ja se jaellaan laajasti medialle.

 

Uutisankan kynästä syntyy myös tekstit erilaisiin myynnin tukimateriaaleihin: esitteet, power pointit, uutiskirjeet, tarjouspohjat jne. Viestimällä paremmin myyt enemmän!

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn