top of page

Yritysvideo pelkistä valokuvista


Muutama viikko sitten kirjoitin vuoden 2016 markkinointitrendeistä. Yksi iso trendi markkinoinnissa on videoiden käyttö. Oletko kuitenkaan ajatellut, että yritysvideon voi tehdä myös valokuvista? Näin on ja joskus tämä vaihtoehto on myös kaikkein järkevin.

Huonoin vaihtoehto on ajatella, että "eikös se video/valokuvat synny siinä samalla" kun nykyisillä kameroilla voi kuvata sekä HD-videoa että valokuvia. Näin ei ainakaan hyvään lopputulokseen päästä, sillä kuvat ja video vaativat molemmat oman tuotannon ja omat budjetit.

Kuvasin Nets Norwaylle ja Nets Finlandille ison määrän kuvia erilaisiin markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Valokuvia on käytetty muun muassa messuseinissä, asiakaslehdissä, uutiskirjeissä ja nettisivuilla. Lisäksi Nets hyödynsi kuvaamiani kuvia erittäin luovasti tekemällä kuvista videon, jossa esitellään yrityksen ratkaisuja. Tällä ratkaisulla lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ilman, että valokuvien tai videon osalta olisi tarvinut tehdä kompromisseja.

Tarvitsetko valokuvia tai videoa yrityksesi tarinaa välittämään? Ota yhteyttä!

Harri Rauhanummi

harri.rauhanummi@gmail.com

040 525 6261

bottom of page