top of page

Terveisiä luovasta toimistosta


Luovan toimiston on mielestäni tärkeää uskaltaa leikkiä omalla ilmeellään. Toki jokainen asiakastyö opettaa ja kartuttaa kokoemusta, mutta lähtökohtaisesti asiakastöissä pyritään toimimaan hyväksi havaittujen rajojen sisällä. Mutta jotta näitä rajoja voisi puskea ulospäin, täytyy uskaltaa kokeilla myös hulluja ideoita. Jotkut asiakkaat ovat toki valmiita ottamaan riskin ja antavat vapaat kädet kokeilla mitä mieleen tulee. Tämä on kuitenkin aika harvinaista, joten tämän vuoksi on mielestäni tärkeää, että luova toimisto uskaltaa altistaa oman ilmeensä kokeiluille.

Kun katson omia sivujani, niin tämä on jo kolmas isompi ilmemuutos viimeisen puolen vuoden sisällä. Olen oppinut jokaisesta muutoksesta jotain ja myös hyödyntänyt oppimaani viimeisimmissä asiakasprojekteissa, joita tulen esittelemään lisää jatkuvasti. Valokuvaajan roolissa omat kuvaprojektit ovat vastaava asia. Omissa projekteissa kuvaaja pääsee testaamaan vaikkapa uutta kalustoa, kuvankäsittelyä tai jotain ideaa.

Kokeilu sekä jatkuva uuden etsiminen on mielestäni parasta luovan toimiston oman brändin rakentamista. Eikö brändissä lopulta ole kyse siitä, mitä yritys lupaa asiakkaalleen.

Luovaa ja yllättävää viikonloppua!

Harri Rauhanummi

harri.rauhanummi@gmail.com

040 525 62621

bottom of page