top of page

Rajapintasi sisältöön


Ennen oman sisältötoimistoni perustamista tein kuusi vuotta töitä digiviestinnän ja sosiaalisen median seurannan parissa. Tuolloin tutustuin sosiaalisen median dataa keräävään Futusome yritykseen sekä firman omistajiin. Olikin mukava saada puhelu vanhalta tutulta pian oman toimintani aloittamisen jälkeen. Oli hienoa kuulla Juhon kertovan, että Futusomella menee hyvin ja nyt he etsivät apua viestinnän sekä verkkosivujen kehittämisen kanssa kasvua vauhdittamaan. Siitäpä se yhteistyö alkoi.

 

PROJEKTIN SISÄLLÖNTUOTANNON OSASET

Verkkosivujen uudistuksen konseptointi Designin pääelementtien määrittely (mm. värit ja fontit)

Julkaisujärjestelmien vertailu

Uuden sivuston toteuttaminen

Kahden mielikuvamarkkinointia tukevan yritysvideon toteuttaminen

bottom of page