top of page

Mitä tuli tehtyä?


Aika ajoin on fiksua kertoa, mitä on tullut tehtyä. Silloin joku saattaa kuulla siitä mitä teet ja saat uusia asiakkaita. Tätä minä teen. Siis kerron muille mitä sinä teet. Välillä kerron niin paljon siitä mitä sinä teet, että unohtuu kertoa mitä minä teen. Kerronpa siis nyt lyhyesti, mitä on taas tullut tehtyä.

OMA KUVAPANKKI PILVIPALVELUSSA

Hyville kuville on nykypäivänä paljon käyttöä: facebookissa, blogeissa, instagramissa, nettisivuilla, tiedotteissa, uutiskirjeissä, asiakaslehdissä ja niin edelleen. Kuvapankeista on näppärä ostaa kuvia, mutta toisinaan geneeriset kuvat eivät riitä tai anna luotettavaa kuvaa. Esimerkiksi matkailualalla toimivat yritykset tarvitsevat laadukkaita kuvia juuri omasta kohteestaan. Eri vuodenaikoina markkinoinnissa on myös syytä käyttää ajankohtaan sopivia kuvia.

Tuotan muutamalle asiakkaalle säännöllisesti kuvia pilvipalveluun nopeasti saataville. Kuvat ovat asiakkaalla vapaassa käytössä ja painolaatuisia. Kysy lisää mahdollisuuksista: harri.rauhanummi@gmail.com

TEKSTIT ja KUVAT BLOGIIN SEKÄ UUTISKIRJEISIIN

Kaikkien yritysten ei ole järkevää pitää omaa markkinointitiimiä palkkalistoilla. Tuotan asiakkailleni teksti- ja kuvasisältöjä lähinnä blogeihin ja uutiskirjeisiin.

Ohessa esimerkki Raahen Satama Oy:lle kirjoittamastani kirjeestä. Kirjeen teknisenä alustana toimii Koodiviidakko Oy:n Postiviidakko uutiskirjetyökalu. Kirjoittamani jutut menevät myös Raahen Sataman uutishuoneeseen.

Tuotan asiakkailleni myös toimintaa kuvaavia infograafeja sekä ydinviestin tiivistäviä mainoksia nettiin tai painettavaksi. Minulle on tyypillistä käyttää valokuvia osana mainoksia. Valokuvilla on usein keskeinen rooli myös suunnittelemillani nettisivuilla.

Tällaista meininkiä visuaalisessa sisältötoimistossani. Tarinan puentaa kuviksi ja sanoiksi. Jo vuodesta 2015. Nauttikaahan keväästä. Se on juhannuskelit jo huhtikuussa.

- - -

Harri Rauhanummi

040 525 6261

harri.rauhanummi@gmail.com

Raahen Satama tänään -jutun kuva MERI-laivasta: © Auno Aunola

bottom of page