top of page

Uudet tekoälykampanjat nyt saatavilla

Joku saattoi huomata, että logoni päivittyi huhtikuussa "ai" tunnuksella tai potenssiin-merkillä.


Tämä oli ensimmäinen selvempi viite kulissien takana valmistelemastani uudesta tekoälyyn liittyvästä palvelukokonaisuudesta. Olen toki jo pidempään seurannut tekoälyn kehitystä ja testannut monenlaisia tekoälysovelluksia. Esimerkiksi reilu vuosi sitten helmikuussa 2023 loin tekoälyllä kotisivut kuvitteelliselle mainostoimistolle.


Tekoäly kehittyy valtavan nopeasti ja on mielestäni nyt siinä pisteessä, että sen avulla voi järkevästi tehostaa monia markkinointiin ja mainontaan liittyviä tehtäviä. Siksi lanseeraan toukukuusta 2024 alkaen kiinteähintaiset Tekoälykampanjat asiakkaideni saataville alk. 450 €/kk*.

Tarjoamieni uusien tekoälykampanjoiden ansiosta pääset nyt entistä helpommin kiinni tekoälyn tarjoamiin hyötyihin ja säästöihin.


Sinun ei tarvitse etsiä tietoa eri työkaluista, opetella niiden käyttöä tai maksaa ai-työkaluihin liittyviä lisenssimaksuja.


Kerrot vain minulle millaista sisältöä ja mihin tarkoitukseen tarvitset ja valjastan tekoälyn tuottamaan sinulle sopivaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja markkinointiin.
 

*Tekoälykampanjoiden hinnoittelu voi muuttua nopeastikin, mutta on voimassa aina vähintään solmitun sopimuskauden ajan.

תגובות


bottom of page