top of page

Verkkokauppa WooCommercen päälle

Verkkokaupan pyörittämiseen löytyy valtava määrä eri alustoja. Samoin verkkokauppiailla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia kaupan toimintojen suhteen. Yksi myy vain Suomeen ja toinen ympäri maailmaa, jolloin kaupan pitää pystyä käsittelemään mm. eri alv-kantoja ja taxfree myyntiä.


Myös kaupassa myytävät tuotteet voivat olla keskenään eri kokoisia tai muuten toisistaan poikkeavia, jolloin postitustapojen hallinta on oleellista. Entä haluatko kerätä kaupassa tilaajia uutiskirjeelle ja tarjota asiakkaille vaikkapa alennuskoodeja? Onko tarve "osta 3, maksa 2" tyyppisille paketoinneille ja koskevatko ne koko kaupan valikoimaa vai ainoastaan tiettyjä tuotteita?


Onko kaupassa keskenään eri ALV kannan tuotteitta? Mitä maksutapoja haluat tarjota asiakkaillesi? Mitä postitus maksaa missäkin tilanteessa ja onko ehtoa ilmaiseen postitukseen? Haluatko kauppaan hylätyn ostoskorin muistuttajaa, kenties tarjouksen kera?


Tässä vain muutamia asioita, jotka voivat tulla vastaan verkkokauppaa tehtäessä. Näiden ohella verkkokaupan ulkoasun muokkaaminen on oma kokonaisuutensa. Olen tykästynyt WooCommerceen verkkokauppa-alustana. Sen avulla on pystynyt ratkaisemaan kaikki vaatimukset, joita asiakkaillani on tähän saakka ollut verkkokaupoilleen.


Loops Socks on yksi viimeisimmistä WooCommercen päälle tekemistäni verkkokaupoista. Käy tutustumassa varsinkin jos teidän perheessä kuluu lasten sukkia ja varsinkin jos ne eivät tahdo pysyä jalassa.
 

Oletko suunnitellut verkkokaupan perustamista, mutta tekninen puoli askarruttaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarkemmin suunnitelmistasi. Katsotaan soveltuisiko WooCommerce myös sinun verkkokauppasi alustaksi.

Kommentare


bottom of page