Rajapintasi sisältöön

March 10, 2016

 

Ennen oman sisältötoimistoni perustamista tein kuusi vuotta töitä digiviestinnän ja sosiaalisen median seurannan parissa. Tuolloin tutustuin sosiaalisen median dataa keräävään Futusome yritykseen sekä firman omistajiin. Olikin mukava saada puhelu vanhalta tutulta pian oman toimintani aloittamisen jälkeen. Oli hienoa kuulla Juhon kertovan, että Futusomella menee hyvin ja nyt he etsivät apua viestinnän sekä verkkosivujen kehittämisen kanssa kasvua vauhdittamaan. Siitäpä se yhteistyö alkoi. 

PROJEKTIN SISÄLLÖNTUOTANNON OSASET

 

 

Verkkosivujen uudistuksen konseptointi
Designin pääelementtien määrittely (mm. värit ja fontit)

Julkaisujärjestelmien vertailu

Uuden sivuston toteuttaminen

Kahden mielikuvamarkkinointia tukevan yritysvideon toteuttaminen

 

 

 

 

Please reload

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn