Kuvituskuvia Bitfactor Oy:lle

September 20, 2016

Bitfactor on nopeasti kasvanut oululainen ohjelmistoyritys ja uutta väkeä palkataan jatkuvasti. Muun markkinoinnin ohella valokuvilla onkin oma roolinsa myös rekrytoinnissa.

 

Työnantajamielikuvan luominen on monitahoinen asia, johon sosiaalinen media on tuonut haasteita ja mahdollisuuksia. Asiaa voisi käsitellä myös organisaatiokulttuurin näkökulmasta, mutta päätin pysytellä valokuvissa, koska ne ovat minun vahvinta osaamisaluettani. Suutari siis pysykööt lestissään. Valokuvilla voi vaikkapa kertoa millaisissa tiloissa töitä tehdään ja millaista porukkaa yrityksessä jo entuudestaan työskentelee. Lopulta ihmiset kuitenkin luovat työpaikan.  

 

Jos tarvitset kuvia markkinoinnin ja viestinnän tueksi, niin ota yhteyttä.

 

Vuoden 2016 loppuun asti tarjouksessa myös "TUNNIN TEHOKAS" hintaan 400€:  tulen sovittuna päivänä toimistollenne ja kuvaan noin tunnin ajan ihmisiä, yksityiskohtia ja työskentelyä yrityksessänne. Saatte 20–40 laadukasta kuvaa vapaaseen käyttöön markkinoinnissanne. Riittää, että informoitte henkilökuntaa ennakkoon kuvauksesta. Minä hoidan kaiken muun. 

 

- - -

Harri Rauhanummi | moi (at) harrirauhanummi.com 
www.harrirauhanummi.com

 

Please reload

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn