YO ZEN kids mainoskuvat ja tuotekuvaus

March 23, 2017

Yhteistyöni design-studio YO ZEN Oy:n kanssa alkoi jo vuosia sitten, kun kuvasin heille ensin Black Swan ja sitten Shaman mallistojen editorial kuvat. Vuosien varrella yrityksen tuotevalikoima on laajentunut ja 4.4.2017 lanseerataan lastenvaatemallisto YO ZEN kids. Uuden aluevaltauksen lanseeraukseen tarvittiin laadukkaita valokuvia viestinnän ja markkinoinnin tueksi. Tällä kertaa kuvat otettiin studiossani ja samassa yhteydessä otin YO ZEN koruista uudet kuvat verkkokauppaa varten.

 

Käy tutustumassa, kuinka YO ZEN hyödyntää kuvaamiani kuvia monipuolisesti markkinoinnissaan muun muassa

 

 

Instagramissa

 

Verkkosivuilla

 

Facebookissa

 

Verkkokaupassa

 

 

Ota yhteyttä, mikäli sinäkin tarvitset kuvallista sisältöä yrityksenne markkinointiin ja viestintään. Palveluni skaalautuvat moniin tarpeisiin. Voin rakentaa kampanjasivut uudelle tuotteelle vauhdittamaan myyntiä ja markkinointia tai tarjota avaimet käteen toteutuksella verkkokaupan. Kerro rohkeasti tarpeistasi ja teen sinulle ehdotuksen! Hyväkään tuote ei usein myy itse itseään.

 

 

 

Please reload

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn