Yrityksen digitaalisen presenssin luominen

July 22, 2018

3Bad on upouusi suomalainen brändi, joka myy ja valmistaa koruja, asusteita sekä vaatteita. Yrityksellä ei ole kivijalkamyymälää vaan tuotteita myydään verkossa sekä jälleenmyyjien kautta. Loin yritykselle digitaalisen presenssin alusta loppuun. Työ alkoi logon ja verkkosivujen suunnittelusta. Kun yrityksen oma media ("kotipesä") oli kunnossa, tein yritykselle visuaalisen strategian ja tuotin kuvakonseptin mukaiset valokuvat yrityksen verkkosivuille. Rakensin yritykselle verkkokaupan ja kevyen integraation Instagramiin, jotta tuotteita voi ostaa myös yrityksen @3badshop -instagramin kautta. Vastasin myös 20.7.2018 pidetystä julkistustilaisuudesta.

PROJEKTIN SISÄLTÖ TIIVISTETYSTI

 

Oma media: verkkosivut ja blogi
Lainattu media: Facebook ja Instagram
Verkkokauppa ja tuotekuvat
Graafinen ilme ja logo
Visuaalinen strategia ja kuvakonsepti
Mainoskuvat

 

 

NEW BUSINESS ENQUIRIES: moi@harrirauhanummi.com


 

 

 

Please reload

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn