top of page

Google hakusanamainonta

Pienen yrityksen voi olla vaikea saada orgaanista näkyvyyttä Googlessa pelkällä hakukoneoptimoinnilla, mikäli toimialalla on paljon yrityksiä ja kilpailua. Tällöin orgaanisen näkyvyyden saaminen vaatii aktiivista sisällöntuotantoa niin sivuille kuin sosiaaliseen mediaankin. Kaikki tiedämme, että hyvät sisällöt eivät synny itsestään tai ilmaiseksi. Joskus voikin olla järkevää kohdistaa aikaa ja budjettia maksettuun näkyvyyteen Googlen hakusanamainonnan avulla. Tutustu ja tilaa valmis paketti!

Alk. 225€/kk

Google Ads:

Google Adsin eli Googlen hakusanamainonnan avulla sinun on mahdollista ostaa näkyvyyttä Googlen hakutuloksiin. Helppoa ja nopeaa. Ainakin jos ostat hakusanamainonnan minulta valmiina palveluna. Käymme aluksi läpi liiketoimintasi perusteet, toiminta-alueen ja millä hakusanoilla haluat näkyvyyttä. Tämän jälkeen luon sinulle houkuttelevat mainostekstit ja käynnistän kampanjat. Kampanjan aikana optimoin mainoksia tarpeen mukaan, jotta mainoksesi tuottavat klikkejä ja tuovat kävijöitä sivuillesi.

Saat myös raportin kampanjan toiminnasta.

Kampanjan budjetti pitää aina sisällään itse mainontaan käytetyn osuuden sekä hallinnointikulun, johon sisältyy Google Ads tilin perustaminen, kampanjoiden luominen, optimointi sekä raportointi.

Pieni:
225 €/kk

Mainosten ostoon käytetty budjetti 127,5 €/kk. Minimitilaus 2kk. Kampanja laskutetaan kokonaisuudessan ennakkoon. Hintoihin lisätään alv24%.

Keskisuuri:
400 €/kk

Mainosten ostoon käytetty budjetti 255 €/kk. Minimitilaus 2kk. Kampanja laskutetaan kokonaisuudessan ennakkoon. Hintoihin lisätään alv24%

Suuri:
x€/kk

Pyydä tarjous haluamallesi mainosbudjetille.

bottom of page