top of page

Kuvia nettisivuille ja somemarkkinointiin


Hyvien kuvien ja sosiaalisen median avulla voi nykyisin hoitaa yrityksen markkinointia jo todella pitkälle. Perusterveys Oy on Oulun Ritaharjuun aivan vasta avattu uusi lääkäriasema. Kuvasin Perusterveys Oy:lle satsin markkinointikuvia sekä henkilökuvia yrityksen henkilöstöstä. Markkinointikuvia hyödynnetään yrityksen nettisivuilla, blogissa sekä facebookissa erilaisten postausten ja mainosten yhteydessä.

Kaikkea markkinointia ei kannata rakentaa kuvapankkikuvien varaan, koska silloin yrityksestä muodostuu helposti kasvoton ja geneerinen. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset laadukkaita kuvia tukemaan markkinointianne. Minulta löytyy varmasti sopiva paketti kaiken kokoisille yrityksille. Jo tunnin kuvauksella on mahdollista saada paljon laadukkaita kuvia markkinointikäyttöön. Laajemmissa paketeissa pohditaan tarkemmin yrityksen visuaalista kieltä sekä kohderyhmiä ja rakennetaan näiden pohjalta kuvaohjeisto tai brändin tyylikäsikirja valokuville.

Yhteydenotot sähköpostilla: harri.rauhanummi@gmail.com

bottom of page