top of page

Kuvia SystemaStoren yritysmyynnille


Varmasti suuri osa pohjoissuomalaisista mieltää SystemaStore Oy:n kuluttajille suunnatuksi tietokonekaupaksi. Harva ehkä arvaakaan, että sama yritys on myös Pohjois-Suomen alueellinen markkinajohtaja PK-yritysten tietotekniikkajärjestelmien ja -palveluiden toimittajana.

Yritysmyynti on kokenut isoja muutoksia viime vuosina ja menestyvät yritykset ovat pystyneet sopeutumaan muutokseen sekä hyödyntämään uusia mahdollisuuksia. Yritysmyynnissäkin ostopäätöksen tekee viime kädessä ihminen ja kanssakäyminen tapahtuu yhä useammassa ostoputken vaiheessa netin välityksellä.

SystemaStore halusi päivittää yritysmyyntinsä kuvia some-maailmaa ajatellen. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa esimerkiksi myyjien Linked-In profiileja sekä sähköpostien allekirjoituksia (joissa myös on mahdollista käyttää kuvia). Toteutin SystemaStore Oy:n yritysmyynnille henkilöstökuvauksen firman teeman Take IT Easy mukaan.

 

Tarvitsetko kuvia? Ota yhteyttä:

moi@harrirauhanummi.com

040 525 6261

bottom of page