top of page

Tuotekuvia markkinointiin


Olen useaan otteeseen puhunut valokuvien monipuolisuudesta ja hyödyllisyydestä markkinoinnissa. Digitalisaation myötä kuvien käyttökohteet ovatkin lisääntyneet merkittävästi. Tämä tietysti ilahduttaa minua, sillä olen taustaltani valokuvaaja ja nautin visuaalisista sisällöistä.

Asiakasyrityksen koosta ja tarpeista riippuen palveluni skaalautuvat hyvin joustavasti. Isoilla yrityksillä on usein omia graafikkoja sekä mainostoimisto kumppanina. Tällöin saan tarkan suunnitelman ja yksityiskohtaiset speksit tarvittavista valokuvista, jotka sitten jatkojalostetaan eri kanaviin mainostoimiston ja yrityksen omien graafikkojen toimesta.

Pienissä yrityksissä ei välttämättä työskentele yhtään ihmistä puhtaasti markkinoinnin parissa. Tällöin pystyn toimimaan pikemminkin kumppanin kuin alihankkijan roolissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että pystyn suunnittelemaan kuvauksen, kuvaamaan valokuvat sekä tuottamaan lopulliset markkinointimateriaalit esitteistä nettisivuihin.

bottom of page