top of page

YO ZEN kids mainoskuvat ja tuotekuvaus


Yhteistyöni design-studio YO ZEN Oy:n kanssa alkoi jo vuosia sitten, kun kuvasin heille ensin Black Swan ja sitten Shaman mallistojen editorial kuvat. Vuosien varrella yrityksen tuotevalikoima on laajentunut ja 4.4.2017 lanseerataan lastenvaatemallisto YO ZEN kids. Uuden aluevaltauksen lanseeraukseen tarvittiin laadukkaita valokuvia viestinnän ja markkinoinnin tueksi. Tällä kertaa kuvat otettiin studiossani ja samassa yhteydessä otin YO ZEN koruista uudet kuvat verkkokauppaa varten.

Käy tutustumassa, kuinka YO ZEN hyödyntää kuvaamiani kuvia monipuolisesti markkinoinnissaan muun muassa

Ota yhteyttä, mikäli sinäkin tarvitset kuvallista sisältöä yrityksenne markkinointiin ja viestintään. Palveluni skaalautuvat moniin tarpeisiin. Voin rakentaa kampanjasivut uudelle tuotteelle vauhdittamaan myyntiä ja markkinointia tai tarjota avaimet käteen toteutuksella verkkokaupan. Kerro rohkeasti tarpeistasi ja teen sinulle ehdotuksen! Hyväkään tuote ei usein myy itse itseään.

bottom of page