top of page

Valokuvat osana yritysuudistusta | PAVE Architects


Arvostettu oululainen arkkitehtitoimisto Archeus uudisti ilmeensä ja vaihtoi samalla nimensä PAVE Architects -nimeen. Yritysuudistuksen myötä uusille nettisivuille tarvittiin tarinallisuutta tukevia valokuvia. Myös henkilöstökuvat haluttiin päivittää ja asiakas toivoikin tuoreita ideoita näihin kuviin.

Ideoin puolenkymmentä erilaista vaihtoehtoa henkilöstökuville. Voittajaideaksi valikoitui päällekkäisvalotusta jäljittelevät henkilöstökuvat, joissa osa henkilön vartalosta on kyseisen henkilön suunnittelemaa rakennusta. Kuvasin henkilöstön asiakkaan toimistolla ja lopulliset päällekkäisvalotukset rakensin kuvankäsittelyssä.

According to PAVE Architects' founder and CEO Pave Mikkonen the new identity will efficiently support the company in its efforts to stand out and become recognized as a personal, human and easily approached service provider. The new identity plays an essential role as the company directs its operations towards international markets in a more active manner.

 

When you need photos and fresh ideas:

bottom of page