top of page

Tarinankerrontaa valokuvilla | HZPC Kantaperuna Oy


Valokuva on monikäyttöinen apuväline markkinoinnissa. Yksittäisellä kuvalla kuvitat blogikirjoitusta tai lehtijuttua ja useamman kuvan sarjalla voit kertoa kokonaisen tarinan melkeinpä ilman sanoja. Kuvasin Tyrnävällä toimivalle HZPC Kantaperuna Oy:lle fiiliskuvia markkinoinnin ja viestinnän käyttöön. Samalla kuvasin uudet kuvat yrityksen henkilöstöstä kukkivien perunapeltojen keskellä.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset uusia valokuvia yrityksenne markkinoinnin käyttöön! Voin toteuttaa uudet verkkosivut pienyrityksille ja laajemmissa sivustoprojekteissa keskityn usein sivujen kuvamaailman luomiseen yhdessä asiakkaan mainostoimiston kanssa. Valokuvilla on nykypäivänä keskeinen rooli nettisivuilla mielikuvien luonnissa.

bottom of page