top of page

Kirjoitettua sisältöä sekä uutiskirjemarkkinointia


Aloitinpa sitten tämänkin jutun valokuvalla, vaikka tarkoitus on "puhua" kirjoittamisesta. Sisältötoimistoni tekee eniten visuaalisia sisältöjä kuten valokuvia, nettisivuja ja videoita. Visuaalisen sisällön lisäksi tuotan muutamille asiakkailleni myös valmiita tekstejä viestinnän ja markkinoinnin käyttöön. Tyypillisiä tekstejä ovat lehdistötiedotteet, uutiset ja blogikirjoitukset. Voit ostaa minulta myös uutiskirjetuotannon täysin avaimet käteen palveluna. Voin suunnitella kirjepohjan ja tarjota lähetysjärjestelmän käyttöönne tai voin hyödyntää yritykseenne hankittua uutiskirjetyökalua. Ota yhteyttä, mikäli haluat keskustella aiheesta lisää.

Loppuun vielä yksi esimerkki kirjoitetusta sisällöstä:

Uutisten kirjoitus, Hooli Stevedoring Oy

 

NEW BUSINESS ENQUIRIES: moi@harrirauhanummi.com | 040 525 6261

bottom of page