top of page

Kuvat uusille nettisivuille


Marraskuun aikana tein useita valokuvauksia yrityksille. Mukaan mahtui niin mainoskuvauksia kuin erilaisia markkinoinnin tarpeisiin tehtyjä kuvauksiakin. Teen myös nettisivuja, ja olen useaan otteeseen puhunut valokuvien roolista verkkosivuilla. Kaakeliuunitehdas Helsingen uudet verkkosivut ovat tästä hyvä esimerkki - sivut rakentuvat voimakkaasti valokuvien varaan.

En vastannut sivujen uudistuksesta, mutta olen kuvannut suuren osan uusien sivujen valokuvista. Valokuvissa näkyy Kaakeliuunitehtaan kädenjälki ja kuvilla haluttiin välittää myös tunnelmaa, joka uunin omistamisesta syntyy. Tästä syystä uuneja ei kuvattu tehtaalla, vaan niiden aidossa ympäristössä uunin tilanneiden asiakkaiden luona. Sovin kuvausjärjestelyt ja hoidin kuvaukset alusta loppuun, jonka jälkeen toimitin kuvat webdesignerin käytettäväksi.

 

Ota yhteyttä, jos yrityksessänne on kuvatarpeita: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page