top of page

Tuotekuvia markkinointiin


Olen viime aikoina kuvannut paljon erilaisia tuotekuvia asiakkaideni markkinointikäyttöön. Tavalliset tuotekuvat olen kuvannut studiossani tai asiakkaan tiloihin rakentamassani liikkuvassa studiossa, mikäli esimerkiksi tuotteiden siirtely on ollut hankalaa tai asiakas on halunnut olla mukana kuvauksessa, mutta ei ole voinut irrottautua työpaikaltaan.

Tavallisissa tuotekuvissa informatiivisyys on tärkeintä ja ne kuvataan yksiväristä taustaa vasten. Tuotekuvia varten voidaan rakentaa myös stailattua ympäristöä, mikäli kuviin halutaan tuoda mukaan myös tunnelmaa. Kolmas selkeä ryhmä on fiiliskuvat, joissa tuotetta käytetään jollain tapaa. Näillä kuvilla pyritään yleensä informatiivisyyden sijaan vetoamaan katsojan tunnepuoleen ja kuvia voidaan käyttää monipuolisesti kuvituskuvina esimerkiksi lehtiartikkeleissa tai sosiaalisessa mediassa.

 

Tarvitsetko tuotekuvia markkinointikäyttöön?

Kerro lisää tarpeistasi ja otetaan tarpeitasi vastaavat kuvat.

bottom of page