top of page

Kesäkuulumisia sisältötoimistolta


Heinäkuu on perinteinen lomakuukausi Suomessa ja moni aloittaa kesälomansa jo juhannukselta. Yritysten viestinnän on silti hyvä jatkua myös lomakaudella. Nykyisin se voi tapahtua markkinoinnin automaation tai ajastettujen kampanjoiden avulla, kunhan sisällöt on mietitty ja tehty valmiiksi ennakkoon. Myös kesällä kannattaa tuottaa uusia sisältöjä, jotta taas lomien jälkeen yrityksen markkinoinnilla on käytössään vaikkapa raikkaita valokuvia ja videoita. Myöhemmin syksyllä on enää hankala saada samaa fiilistä kuviin.

Kesäkuu on ollut sisältötoimistollani mukavan kiireinen, eikä heinäkuu näytä hiljenemisen merkkejä. Alla muutamia viime viikkoina tuottamiani sisältöjä. Mukaan mahtuu niin kuvaa, videoa kuin tekstiäkin.

 

TARJOUSPYYNNÖT JA TIEDUSTELUT:

bottom of page