top of page

Tapahtumien markkinointi


Kun tapahtuman järjestämiseen käytetään paljon aikaa ja rahaa, kannattaa budjettiin sisällyttää myös tapahtuman valokuvaus ja/tai videointi. Varsinkin jos tapahtuma on tarkoitus järjestää myös tulevina vuosina. Jälleen kun on aika aloittaa seuraavan tapahtuman markkinointi, kiität itseäsi jos käytössäsi on laadukkaita valokuvia sekä videopätkiä edellisestä tapahtumasta. Mikäpä viestisi paremmin tapahtuman tunnelmaa kuin hyvät kuvat ja video?

Valokuvilla on loputtomasti käyttökohteita ja myös tapahtumista luoduille "aftermovie" videopätkille avautuu jatkuvasti uusia kanavia. Instagram avasi kesällä IGTV:n ja aivan hiljattain Facebook kertoi omasta uudesta videoalustastaan Facebook Watchista.

Alla Oulun seudun Kas ry:lle agilityn piirinmestaruuskilpailuista tekemäni aftermovie.

 

Tarvitsetko tapahtumaasi valokuvausta tai videokuvausta? Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page