top of page

Brändikuvaus | Valokuvia yrityksesi viestintään


Elämme visuaalista aikaa. Nettisivut ja siellä näkyvät kuvat ovat usein ensikosketus uuteen potentiaaliseen asiakkaaseen toimialasta riippumatta. Tämän myötä hyvillä valokuvilla on aiempaa enemmän merkitystä. Valokuvat viestivät brändisi sanomaa - ne ovat osa visuaalista yritystarinaasi. Valistunut kuluttaja erottaa nopeasti geneeriset kuvapankkikuvat yrityksen omista valokuvista. Ainoastaan omilla valokuvilla yritys voi luoda aidon yhteyden kohdeyleisöönsä.

Teen yrityksille brändikuvauksia, jossa valokuvaan brändin mukaisia valokuvia. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä mitä kuvilla halutaan viestiä ja millaiseen käyttöön kuvat tulevat. Suppeimmassa paketissa kuvat voivat tulla vain sosiaaliseen mediaan, kun taas laajimmassa paketissa bränditarinaa kerrotaan syvällisemmin useissa eri kanavissa ja mukana voi olla myös kuvitusvideoa.

Tarjoamani brändikuvauspaketit soveltuvat niin yksityisyrittälle, kuin osaksi suurtenkin yritysten markkinointisisältöjä. Suosituin pakettini on jo pidempään ollut "tunnin tehokas", joka nimensä mukaisesti sisältää 60 minuuttia valokuvausta yrityksen tiloissa sekä 20-40 valmiiksi käsiteltyä valokuvaa hintaan 490€. Esimerkiksi pienyrittäjän henkilöbrändikuviin on myös kevyempi paketti ja isoille yrityksille löytyy laajempia kokonaisuuksia. Brändikuvaus on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Loppuun muutama esimerkkikuva Welado Oy:n brändikuvauksista.

 

Oletko vasta miettimässä palveluidesi brändäystä etkä tiedä, millaisilla valokuvilla sinun kannattaisi tarinaasi viestiä?

bottom of page