top of page

Vaikuttavuutta valokuvilla


Oikeanlainen valokuva vahvistaa viestiä ja pysäyttää miettimään. Kun huomio on saatu heräämään, on tekstin tehtävä viedä lukijaa syvemmälle aiheeseen. Voisin väittää, että viestintä on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Maapallolla on valtavasti ihmisiä ja tekniikka on kehittynyt siihen pisteeseen, että ihmisen toimilla on vaikutusta koko maapalloon. Siksi ei riitä, että tiedät vain mitä lähipiirissäsi tapahtuu. Viestinnällä voidaan välittää tärkeää tietoa, muuttaa asenteita ja lopulta ohjata käytöstä. Silloin puhutaan vaikuttavuudesta.

FairFoodChain-aihetunniste haluaa kiinnittää ihmisten huomion oikeudenmukaiseen ruokaketjuun pellosta pöytään. Aiheelle haettiin lisää huomiota kuvaamallani ilmakuvalla, jota on hyödynnetty useissa aiheen ympärille kirjoitetuissa uutisissa.

https://www.farmit.net/kasvinviljely/2018/10/24/tyrnavalaisviljelijan-tempaus-ihastuttaa-yllattavan-helppoa-kun-tietaa

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.320604

 

Haluatko vaikuttavuutta viestillesi? Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com

#valokuvaus #valokuvat #viestintä #tiedote #sosiaalinenmedia

bottom of page