top of page

Musta perjantai on hyvä kauppapäivä


Onko susta? Ainakin BLACK FRIDAY on todistetusti hyvä myyntipäivä todella monelle liikkeelle. Esimerkiksi Verkkokauppa.com panostaa Black Friday -myyntipäivään kaikkien aikojen suurimmalla kampanjallaan. Black Friday ei ole silti vain suurten vähittäiskaupan liikkeiden temmellyskenttää, vaan myös pienemmät yritykset voivat hyötyä maailman tunnetuimmasta yksittäisestä myyntipäivästä. Tämä tietysti edellyttää, että markkinoinnin työkalut tai trendikkäästi "markkinoinnin stäkki" on kunnossa, jolloin kampanjoita on helppo lähteä toteuttamaan.

Sisältötoimistoni on keskittynyt helpottamaan juuri PK-yritysten markkinointia ja huolehtimaan, että pienemmätkin yritykset voivat hyödyntää Black Fridayn kaltaisia myyntipäiviä. Tekniseltä kantilta tämä tarkoittaa esimerkiksi, että verkkokauppaan on ylipäätään mahdollista luoda kampanjoita allenuskoodeineen. Lisäksi kampanjasta on hyvä viestiä vanhoille asiakkaille ja mainostaa uusille. Tähänkin tarvitaan työkaluja sekä tietysti kampanjaan sopivaa sisältöä kuten kuvia ja grafiikkaa.

Olen viime päivinä laittanut muutaman asiakkaani nettisivuja, somekanavia, uutiskirjeitä, google-mainoksia, verkkokauppoja ym. kanavia valmiiksi Black Fridayta varten sekä tuottanut graafista materiaalia, jota asiakkaani voivat myös omatoimisesti hyödyntää kampanjan aikana.

 

Onko sinun markkinoinnin stäkki (työkalut ja alustat) kunnossa vai jääkö

vastaavat tilaisuudet toistuvasti hyödyntämättä?

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat jeesiä markkinoinnissa:

bottom of page