top of page

Tarinallinen brändikuvaus | Helsingin Optiicat Oy


Toteutin aikaisemmin Optiicatin kotisivujen uudistuksen sekä uutiskirjemarkkinoinnin käyttöönoton. Nyt viimeisimpänä halusimme lähteä tuomaan henkilökohtaista palvelua ja yrityksen ammattilaisia paremmin esiin sekä nettisivuilla että markkinoinnissa. Tätä varten Optiicat tilasi minulta tarinallisen brändikuvauksen, jossa tuotin monipuolisesti valokuvia yrityksen tuotteista, tiloista, henkilöistä ja palvelutilanteista. Näitä kuvia pystyttiin heti hyödyntämään yrityksen kotisivuilla ja samalla yrityksen omaan kuvapankkiin kertyi kuvia, joita voidaan hyödyntää uutiskirjeissä ja muussa markkinoinnissa.

 

Tutustu valmiisiin brändikuvauspaketteihini täällä tai pyydä tarjous räätälöidystä kuvauksesta: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page