top of page

Graafista suunnittelua ja valokuvia MEDigi-hankkeelle


Toisinaan vastaan asiakkaideni koko graafisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta pienenä ja ketteränä sisältötoimistona olen tottunut tekemään myös pienempiä kokonaisuuksia alihankkijan roolissa. MEDigi on valtakunnallinen hanke, jolle Liana Technologies on luonut graafisen ilmeen, -ohjeistuksen ja verkkosivut.

Minä puolestani olen suunnitellut MEDigi-hankkeelle graafisen ohjeistuksen pohjalta erilaisia markkinointimateriaaleja kuten käyntikortteja, roll-up telineitä, esitteitä, power-point pohjia ja flyereita. Lisäksi olen kuvannut hankkeen viestintäkäyttöön monipuolisesti erilaisia valokuvia.

 

Ota yhteyttä,

kun tarvitset joustavaa kumppania tuottamaan

visuaalisia sisältöjä markkinoinnin ja viestinnän tueksi:

bottom of page