top of page

Räätälöidyt sivupohjat Airport Collegen verkkosivuja varten

Airport College tarjoaa verkkokursseja ilmailualan toimijoille maailmanlaajuisesti. Verkossa tapahtuva toiminta on yrityksen liiketoiminnan ytimessä ja verkkosivut ovat oleellinen osa kokonaisuutta.


Valtaosa nettisivuprojekteistani on avaimet käteen toteutuksia: rakennan sivut alusta loppuun sekä huolehdin sivujen ylläpidosta ja päivitystarpeista. Airport Collegella on tekijöitä talon sisällä ja sivujen päivittäminen tuttua, joten päädyimme yhteistyössä kevyempään ratkaisuun.


Toteutin Airport Collegelle alustavan sivurakenteen sekä räätälöidyt sivupohjat WIX:n päälle, jonka jälkeen asiakas otti kopin projektista ja jatkoi sivujen sisällön syöttämistä. Myös sivujen ylläpito jäi asiakkaalle.Wordpressiin verrattuna WIX:iin toteutetut valmiit sivupohjat ovat käyttäjäystävällisiä, sillä niiden muokkaaminen ja sisällön syöttäminen on suoraviivaisempaa ja helpompaa Wordpressiin verrattuna. Olen useaan otteeseen törmännyt tilanteisiin, joissa asiakkaani on ostanut kuvissa hyvältä näyttävän valmisteeman Wordpressiin, mutta lopulta sisällön syöttäminen ei olekaan ollut niin yksinkertaista. Sen sijaan WIX:n kanssa toiveiden mukaan tehtyjen sivupohjien tilaaminen voi olla nopea ja kustannustehokas vaihtoehto asiakkaalle, jolla on aikaa ja osaamista sivujen sisällön syöttämiseen.


Vaivattomin ja suosituin ratkaisu asiakkaideni keskuudessa on kuitenkin tilata täysin valmiit kotisivut avaimet käteen periaatteella ja ylläpitopalvelulla. Tällöin saa keskittyä omaan liiketoimintaan ja luottaa siihen, että sivut ovat aina kunnossa.


Kotimaassa toimiville verkkokauppiaille suosittelen silti kaupan rakentamista Wordpressin päälle, koska verkkokauppaan WIX:llä ei ole yhtä hyvää ratkaisua. Tarjoan asiakkailleni Woocommercen verkkokaupparatkaisuja Wordpress sivuston päälle toteutettuna.


 

Ota yhteyttä, kun kotisivusi tai verkkokauppasi kaipaavat päivitystä:


Comments


bottom of page