top of page

Kotisivut metsäalan yrittäjälle


Suunnittelin ja toteutin uudet verkkosivut Metsätoimisto Kuukkeli Oy:lle. Uudistamisen taustalla oli toive saada visuaalisesti tyylikkäät ja myyvät sivut. Tämän lisäksi uusien sivujen tuli toimia metsätoimiston asiakkaana olevien tiekuntien palveluportaalina. Asiakkaat saavat tunnukset, joilla tiekunnan osakkaat pääsevät kirjautumaan omiin asiakirjoihinsa. Näin ollen suunnittelun lähtökohtana oli kaksi selkää tavoitetta: houkutella uusia asiakkaita sekä auttaa metsätoimistoyrittäjää palvelemaan paremmin olemassa olevia asiakkaitaan.

Huolehdin myös uusien sivujen kuvavalinnoista. Enimmäkseen sivuilla on käytetty yrityksen arkistoista löytyneitä valokuvia sekä muutamia kuvapankkikuvia. Kuvapankkikuvat ovat usein nopea ja edullinen tapa hankkia laadukkaita kuvia uusille sivuille. Liiallinen kuvapankkikuvien käyttö voi kuitenkin antaa yrityksestä epäaidon kuvan. Siksi kuvavalinnat voikin olla viisasta jättää ammattilaisen tehtäväksi. Mikäli laadukasta omaa kuvamateriaalia ei ole käytössä, niin pelkkien kuvapankkikuvien varaan uusia sivuja ei yleensä kannata rakentaa. Tällöin osa kuvista kannattaa otattaa ammattitaitoisella valokuvaajalla. Siksi laajempiin kotisivupaketteihini kuuluu myös sivuille tulevien valokuvien kuvaaminen.

Kaipaako sinun verkkosivut päivitystä? Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page