top of page

TV-mainos ja sosiaalisen median kampanja | Disturb Clothing Häiriöpäivät


Disturb.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy massasta erottuvia vaatteita. Verkkokaupalle on luonnollisesti tärkeää markkinoida verkossa, mutta vuoden merkittävimmälle kampanjalle haettiin näkyvyyttä myös TV-mainonnalla. Olin toteuttamassa Disturbin Häiriöpäivien kampanjasisältöjä yhdessä kumppanieni kanssa.

Viestintätoimisto Várri vastasi kampanjan konseptista ja suunnittelusta sekä kampanjan aikaisesta sosiaalisen median päivityksestä. Yhdessä Double Deuce Productionsin kanssa vastasin kampanjan valokuvista ja videoista sekä TV-spotista MTV:lle.

Häiriöpäivien mainoskampanja näkyy voimakkaasti Instagramissa, jossa läpi kampanjan julkaistaan sekä valokuvia että videoita. TV-mainos pyörii Formuloiden mainoskatkolla kampanjan aikana. Alla muutamia kampanjaa varten tuotettuja sisältöjä:

Tutustu kuinka Disturb Scandinavia Oy hyödyntää tuottamaamme sisältöä Häiriöpäivien ajan (31.3. - 10.4.2017) sosiaalisessa mediassa:

 

NEW BUSINESS ENQUIRIES:

bottom of page