top of page

Nettisivuja ja siemenperunaa | Finpom Oy:n sivu-uudistusFinpom Oy tuottaa siemenperunaa High Grade -alueella Tyrnävällä. Yrityksen nettisivujen päivitys oli käynyt hankalaksi ja tarpeellista tietoa puuttui sivuilta paljon. Myös perunan viljelyssä yhä useampi asia voidaan tarkistaa netistä, mikäli tieto vain on tuotu helposti saataville. Usein viljelijän on tarve käyttää sivuja myös pellolla, jolloin sivujen toiminta mobiilissa nousee keskeiseen asemaan.

Tässä sivu-uudistuksessa pääpaino haluttiinkin pitää selkeässä ja yksinkertaisessa ulkoasussa. Tärkeää oli, että perunoihin liittyvää tietoa on jatkossa helppo päivittää ja tuoda lisää sivuille. Yksi tärkeä toiminnallisuus oli myös tarjouspyynnön tekeminen nettisivujen kautta. Näistä lähtökohdista lähdin suunnittelemaan Finpomin uusia, vasta julkaistuja sivuja: www.finpom.com

 

Nettisivuja avaimet käteen toteutuksena pienyrityksille sekä yrittäjille.

Laajemmissa sivuprojekteissa teen yhteistyötä kumppanieni kanssa.

Jos kaipaat uusia verkkosivuja, ota yhteyttä:

bottom of page