top of page

Verkkosivut aluemarkkinoinnin ja myynnin työkaluna


Vuoden 2016 lopulla pääsin mukaan äärimmäisen kiinnostavaan projektiin. Vapaa-ajan moottoriurheilualueena tunnetuksi tulleelle OuluZonelle ollaan kaavailemassa paljon uusia toimintoja ja alueella tehdään maailman luokan tutkimusta Oulun yliopiston ja VTT:n johdolla. Niinpä alueen markkinoinnin ja myynnin tueksi tarvittiin selkeät nettisivut, jonne nykyinen kokonaisuus tulevaisuuden visioineen on koottuna helposti saataville.

Projektin haastavin osuus oli saada kokonaisuudesta selkeä. Mitä monimutkaisemmasta kokonaisuudesta on kyse, sen haastavampaa on tehdä sisällöstä selkeää ja nopeasti ymmärrettävää. Sivujen ja valikoiden rakenteen tulee tukea sivuille tulevaa kuva- ja tekstisisältöä. Ihanteellinen haaste sisältötoimistolle.

Tutustu OuluZonen uusiin sivuihin osoitteessa: https://www.ouluzone.com

 

NEW BUSINESS ENQUIRIES

bottom of page