top of page

Instagram osaksi nettisivuja


Olen tehnyt töitä sosiaalisen median parissa vuodesta 2009 lähtien. Vaikka alku oli hidasta, on nykypäivänä suurella osalla yrityksiä jo jokin sosiaalisen median palvelu käytössä. Instagramin yhdistäminen nettisivuihin tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia, sillä palvelussa liikkuva sisältö on pääosin valokuvia. Kuten tiedämme, valokuvilla sekä videoilla on mahdollista viestiä nopeasti ja hyvät kuvat lisäävät sivujen tyylikkyyttä.

Uudistin Helsingin Optiicat Oy:n verkkosivut viime syksynä. Talvella mukaan otettiin uutiskirjemarkkinointia ja nyt kesän kynnyksellä liitin yrityksen Instagramin osaksi nettisivuja. Vaikka nettisivuilta löytyy myös blogi, on pienen yrityksen helpompi ja nopeampi päivittää ajankohtaisia asioita nettisivuilleen Instagramin kautta. Tämä oli yksi merkittävä syy Instagramin tuomiseen verkkosivuille.

 

Onko nettisivujen uudistaminen ajankohtaista ? Tarvitsetko valokuvia tai videokuvaa ?

Lähetä sähköpostia: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page