top of page

Nettisivut tapahtumalle


Suomen kesä on täynnä festareita ja tapahtumia. Ruisrock ja Qstock tunnetaan läpi Suomen, mutta näiden massiivisten yleisötapahtumien lisäksi kotimaastamme löytyy paljon myös pienempiä, mutta silti erittäin kiinnostavia tapahtumia. Pääsin toteuttamaan yhden tällaisen tapahtuman nettisivu-uudistuksen sekä kuvaamaan valokuvia tapahtuman markkinointikäyttöön.

Tyrnävän perunamarkkinat on järjestetty ensimmäisen kerran jo vuonna 1991 ja nykyisin tapahtuma vetää päivän aikana paikalle jopa yli 10 000 markkinakävijää sekä toistasataa torimyyjää ympäri Suomen. Uusilla nettisivuilla on vahva viestinnällinen rooli ja ne toimivat myös myynnin työkaluna. Torimyyjät voivat varata tapahtumasta myyntipaikan ja nettisivuille päivittyy ajantasainen tilanne vapaista myyntipaikoista. Tapahtumaan tulevat vierailijat löytävät sivuilta hyödyllistä tietoa aina kartasta tapahtuman ohjelmaan.

Tapahtumaan toivotaan myös nuoria kävijöitä, joten viestintää tehdään myös Instagramissa. Perunamarkkinoiden IG on liitetty osaksi uusia nettisivuja ja tilin ylläpitovastuu on annettu yrittäjäluokan nuorille. Tällöin osaan viestinnästä saadaan aidosti nuorten ääni mukaan. Tapahtuman aikana voidaan halutessa hyödyntää myös esimerkiksi Snapchattia.

Toteutan mielelläni pienemmille tapahtumille nettisivuja. Monella tapahtumalla on varmasti kiinnostava ja innostava tarina taustalla, mutta nettisivut eivät ruoki tätä innostusta, jolloin menetetään monta mahdollista uutta kävijää. Hyvillä valokuvilla ja tyylikkäillä mobiilissa toimivilla nettisivuilla on iso merkitys mielikuvien luonnissa.

Ota yhteyttä jos kaipaat uusia nettisivuja tai kiinnostusta herättäviä valokuvia:

moi@harrirauhanummi.com

bottom of page