top of page

Yritysilmeen suunnittelu Solmust Oy:lle


Solmust Oy:lle oli vasta päätetty nimi, kun pääsin suunnittelemaan uudelle yritykselle visuaalista ilmettä sekä toteuttamaan yrityksen kotisivuja. Otin yrityksen nimen ja yrityksen arvot suunnittelun lähtökohdaksi. Nimi "Solmust" kuvastaa yhtäältä auringon välttämättömyyttä kaikelle elämälle ja toisaalta "solmuja", joita elämässä tulee vastaan. Solmust pyrkii avaamaan muun muassa ruokatuotannon solmukohtia väestömäärän kasvaessa maapallolla.

Näistä lähtökohdista päädyin hyödyntämään vihreää ja keltaista Solmust Oy:n värimaailmassa. Keltainen tulee auringosta ja vihreä puolestaan yrityksen vihreistä arvoista. Suunnittelin logoon kuvion, jossa voi nähdä risteäviä "solmuja" pellolla sekä linjan solmujen läpi. Kuvio on suunniteltu niin, että sitä voi hyödyntää monella eri tavalla: käyntikortissa kuvio taittuu kortin taakse ja asiakirjoissa kuvio voi osittain näkyä paperin laidassa. Asiakirjan viereen laskettu käyntikortti täydentää kuvion jälleen kokonaiseksi. Verkkosivuilla kuvio löytyy yhteydenottolomakkeen vierestä.

 

Toteutetut palvelut:

- yrityksen värimaailma ja visuaalinen ilme

- logo

- verkkosivut

- domain ja sähköpostit - sloganin sparraus

 

NEW BUSINESS ENQUIRIES:

bottom of page