top of page

Uudet kotisivut Mäläskän Perunalle | Ketterät mainostoimistopalvelut


Todella moni meistä on joskus syönyt Mäläskän Perunan tuottamaa ruokaperunaa joko tietäen tai tietämättään. Mäläskän perunaa lähtee muun muassa Inexin kautta S-ryhmän kauppoihin jatkuvasti. Perunaa on viljelty Mäläskän tilalla jo usean sukupolven ajan ja toimintaa on uudistettu tekniikan kehityksen mukana. Verkkosivut olivat kuitenkin jääneet sivuosaan ja yritystoimintaa nykyisin pyörittävä nuori sukupolvi halusi uudistaa myös Mäläskän Perunan kotisivut tähän päivään.

Kotisivuille ei tarvittu erikoisia toimintoja. Toiveena oli selkeät nykyaikaiset kotisivut, joilla kerrotaan lyhyesti yrityksen toiminnasta sekä tarjotaan kanava yhteydenottoihin. Uusi sivualusta tarjoaa kuitenkin mahdollisuuksia myös kehittää nettisivuja. Esimerkiksi Instagramin linkitys sivuihin on jo mietitty valmiiksi samoin kuin optio helposti päivitettävään reseptiosioon.

 

Tarvitsetko sinä ketterää kumppania auttamaan markkinoinnissa?

Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com | 040 525 6261

bottom of page