top of page

Potato Power - Tapahtuman markkinointi


Potato Power on syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma, jonka ilmettä pääsin toteuttamaan. Ilmeessä on hyödynnetty Laure Kurkelan suunnittelemaa Pottu-Pena hahmoa, joka toimii tapahtuman maskottina.

Tapahtuman markkinointi tapahtuu monessa eri kanavassa. Olen suunnitellut ja toteuttanut tapahtumaa varten nettisivut, ulkomainontaa ja Facebook-mainoksia. Sponsorihankintaa varten suunnittelin myyntiesitteen.

 

Oletko toteuttamassa tapahtumaa ja tarvitset auttavaa kättä markkinointiin?

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin.

Vinkki: Jos tapahtuma on toistuva, kannattaa panostaa tapahtuman valokuvaukseen ja/tai videointiin. Laadukas kuvamateriaali auttaa pitkälle, kun tehdään seuraavan vuoden tapahtuman markkinointia.

bottom of page