top of page

Kotisivut ja logo | Hius & Kauneus Emerald


Tyrnävällä jo pidempään toiminut Parturikampaamo Emerald on avannut kauneushoitolan laajennettuihin liiketiloihin. Samalla yrityksen nimeksi tuli toimintaa paremmin kuvaava Hius & Kauneus Emerald. Tässä yhteydessä oli järkevää uusia myös yrityksen kotisivut ja logo.

Emeraldin yrittäjä Saara oli minuun yhteydessä asian tiimoilta ja tartuin innolla toimeksiantoon.

Valmiisiin kotisivuihin voit tutustua tarkemmin tästä.

 

Haluan tehdä kotisivujen uusimisen helpoksi erityisesti pienille yrityksille. Minulta tilatut kotisivut sisältävät oletuksena vaivattoman ylläpitopalvelun, joten sinun ei itse tarvitse huolehtia esimerkiksi kotisivujen lisäosien tai tietoturvapäivitysten asentamisesta. Paketti voi sisältää myös sovitun määrän sisältöpäivityksiä kuukausittain, jolloin sinun ei tarvitse muistella miten sivuja päivitetään tai pelätä sivujen rikkoutumista.

Voit pyytää tarjousta uusista kotisivuista sähköpostilla:

bottom of page