top of page

Verkkokauppa Wordpressin ja WooCommercen päälle


Verkkokauppa on tullut jäädäkseen ja markkinoilla onkin nykyisin lukemattomia erilaisia alustoja verkkokaupan perustamiseen. Rohkeimmat näkemäni mainokset lupaavat verkkokaupan perustamisen onnistuvan muutamassa minuutissa keneltä tahansa. Tiettyyn pisteeseen asti tämä voikin olla totta, mutta suhtautuisin tällaisiin mainoksiin no, mainoksina. Pelkästään toimitustapojen ja -kulujen, verolaskennan ja maksutapojen määrittämiseen menee helposti ennemminkin tunteja kuin minuutteja ja tämä on vain hyvin pienen pieni osa verkkokaupan perustamiseen liittyvästä työstä.

Toteutin vasta Tyrnävän Myllylle uuden verkkokaupan Wordpressiä ja WooCommercea hyödyntäen, koska aiempi verkkokauppa-alusta ei tarjonnut mahdollisuutta yhtä monipuolisille maksutavoille (mm. mobile pay maksut) eikä yhtä laajaa tukea suomen kielelle. Olen toteuttanut asiakkailleni verkkokauppoja myös muiden alustojen päälle ja nähnyt eri ratkaisujen hyviä ja huonoja puolia. Se mikä sopii toiselle, ei välttämättä olekaan järkevä ratkaisu toiselle.

Jos olet miettimässä verkkokaupan perustamista niin ota yhteyttä ja kerro hieman mitä olet aikeissa myydä. Voin antaa tarjouksen järkeväksi katsomastani toteutuksesta tai kertoa avoimesti, mikäli en tunne olevani sopiva kumppani auttamaan sinua eteen päin verkkokaupan kanssa. Joskus voi olla järkevämpää, että isompi toimija ottaa verkkokaupan teknisen puolen hoidettavaksi ja minä autan esimerkiksi verkkokaupan kuvien, tuotevideoiden tai sosiaalisen median mainosten kanssa. Verkkokaupan tehokas markkinointi on vähintään yhtä tärkeää kuin teknisesti toimiva kauppa-alusta.

 

Kaipaatko apua verkkokaupan markkinointiin tai sen perustamiseen? Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page