top of page

Kasvun kartta -hankkeesta jopa 80% tuki verkkokaupan perustamiseen

Korona on nopeasti ajanut monet yritykset hankalaan tilanteeseen. Osa verkkokaupoista on kuitenkin pystynyt kasvattamaan myyntiään Koronan seurauksena, sillä esimerkiksi liikkumisrajoitteiden vuoksi ainoa tapa hankkia tarpeellisia tavaroita on ollut tilata niitä verkkokaupasta.


Mikäli tuotettasi voi myydä verkossa eikä sinulla ole verkkokauppaa, kannattaa haastava tilanne hyödyntää nyt ja investoida tulevaisuuteen. Valtio tukee yrityksiä tällä hetkellä monin eri tavoin. Varsinkin verkkokaupan perustamista suunnittelevan kannattaa tutustua Kasvun kartta -hankkeeseen, jonka kautta voi saada jopa 80% tukea verkkokaupan perustamiseen liittyvistä investointimenoista.


Kaikki eivät kuitenkaan saa hankerahoitusta ja monet voivat kokea hankkeet rajoittaviksi tai liian hitaiksi. Siksi tarjoan verkkokaupan starttipakettia 1.4. - 30.6.2020 välisen ajan erittäin edulliseen hintaan 990€ + 39€/kk. Kysy lisää! 

Haluatko perustaa verkkokaupan tai päivittää kotisivusi tukemaan verkkoliiketoimintaa? Ota yhteyttä: moi@harrirauhanummi.com

Kommentare


bottom of page