top of page

Tekoälykampanjat

Ennen tuhansia euroja maksanut manuaalinen työ onnistuu nyt murto-osalla hinnasta tekoäly-pohjaisilla AI-työkaluilla. Siirrän saadun säästön suoraan asiakkailleni ja voit ulkoistaa kaiken tai osan somesisältöjen tuotannosta kiinteään kuukausihintaan.

Tekoälykampanjat soveltuvat hyvin sinulle jos brändisi sallii kokeilun ja pienen leikittelyn. Sen sijaan jos brändiohjeet ovat hyvin tarkat ja asettavat tiukat rajat mainonnan muodolle ja sisällölle, niin tekoälykampanjat eivät välttämättä ole paras ratkaisu. 

Alk. 450 €/kk

AI-mainokset kiinteään kuukausihintaan

Kaikki tarvitsemasi somesisällöt kiinteään kuukausihintaan ilman yllätyskuluja! Valitset vain montako eri sisältöä ja sisältötyyppiä tarvitset kuukaudessa ja tähän sopivan kuukausipaketin. Tilauksen jälkeen saat pääsyn omaan pilvikansioon, jossa pääset esikatselemaan valmiita mainoksia ja lataamaan pakettiin kuuluvan määrän sisältöjä ilman lisäkuluja.

 

Voit ostaa pilvipalvelusta myös yksittäisiä sisältöjä jos pakettisi menee loppuun, mutta et halua päivittää vielä isompaan pakettiin. Kaikki pilvikansiosta lataamasi sisältö on vapaasti käytettävissäsi niin monesti ja niin monessa paikassa kuin haluat. Voit esimerkiksi jakaa lataamasi videon IG kelana, YouTuben Shorts pätkänä ja vaikka vielä TikTok:iin. Voit myös jatkomuokata kaikkea materiaalia täysin vapaasti.

Sisällöt voidaan sovittaa markkinoinnin vuosikelloosi. Jos sinulla ei vielä ole markkinoinnin vuosikelloa, voimme aloittaa julkaisukalenterin laadinnasta, kun tilausjakso on vähintään 6kk. Tällöin mietimme milloin tapahtuu mitäkin ja mihin mennessä tarvitaan julkaisuvalmista sisältöä. Lähes kaikessa liiketoiminnassa on oma “vuosikello” eli samat asiat toistuvat tiettyyn aikaan vuodesta, joten sisällön voi jo valmiiksi suunnitella tämän mukaan. Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa tiedon tarvituista mainoksista sekä niihin haluamenne asiat aina tulevalle kuukaudelle. 

Tekoälykampanjoiden sisällöt voivat olla esimerkiksi mainoskuvia, lyhyitä IG reels -tyyppisiä videoita, musiikkia / audiomainoksia, uutiskirjeitä, blogipostauksia tai animaatioita. 

AI-pieni:
450 €/kk + alv

- Kaksi sisältöä per viikko

- Sisältötyypeistä valittavana mainoskuvat, IG-reels / youtube shorts / tikotok -videot, tekstisisällöt, animaatiot

 

Lisähinta paketin ylittäville sisällöille: 50 €/kpl +alv

AI-perus:
790 €/kk + alv

- Neljä sisältöä per viikko

- Sisältötyypeistä valittavana lisäksi musiikki ja audiomainokset "AI-pieni" paketin päälle

Lisähinta paketin ylittäville sisällöille: 30 €/kpl +alv

AI-räätälöity:
kysy!

- Pyydä tarjous räätälöidyistä tekoälykampanjoista somemainontaan ja markkinointiin

bottom of page