harri_rauhanummi.jpg

MITÄ?

Autan yrityksiä kertomaan oman tarinansa visuaalisesti. Yleensä se tarkoittaa valokuvia tai videoa. Toisinaan taas kokonaan uusia verkkosivuja.

 

Uskon vahvasti tarinoihin sekä visuaalisuuteen. Videolla voi kertoa koko tarinan, mutta valokuva antaa enemmän tilaa myös tulkinnalle ja mielikuvitukselle. 

 

Huolellisesti mietitty kuvallinen sisältö auttaa välittämään halutun viestin.

KUKA?

Olen kauppatieteiden maisteri ja valmistuin markkinoinnista 2009. Yliopiston opintojen jälkeen syvennyin mainontaan  tutkijana ja sen jälkeen työskentelin yli kuusi vuotta digimarkkinoinnin ja viestinnän palveluiden parissa.

Oman valokuvausyritykseni myötä minulle on kertynyt monipuolista kokemusta valokuvauksesta vuodesta 2007 lähtien. Minussa on sekoitus tutkijaa, myyjää ja luovaa persoonaa. 

 

Nimeni on Harri Rauhanummi.

MITEN?

En usko 9–17-työpäivään. En usko, että aina täytyy olla kiire ja silti mikään ei valmistu ajallaan. Uskon, että jokainen yritys tarvitsee markkinointia. 

 

Uskon, että markkinoinnissa tunne on arvokkaampaa kuin järki. Uskon ahkeruuteen ja rehellisyyteen. Uskon yhdessä tekemiseen ja kumppaniverkostooni kun oma osaamiseni loppuu.

 

Ennen kaikkea uskon kuvan ja hyvän tarinan voimaan!  

OPEN
SERVICES
  • Harri Rauhanummi Twitter
  • LinkedIn