top of page

Proxion Oy päivitti kuviaan


Milloin viimeksi teidän yrityksen henkilökunta on kuvattu ja löytyykö vähintään kaikkien asiakaskontaktissa olevien kuvat sivuiltanne? Intranetissäkin on hyödyllistä käyttää valokuvia, mutta varsinkin julkisilla sivuilla kannattaa kiinnittää huomiota kuvien yhdenmukaisuuteen ja laatuun. Henkilöstökuvilla on lopulta yllättävän paljon merkitystä, sillä meitä ihmisiä kiinnostaa kenen kanssa asioimme.

Yksinkertainen, tyylikäs ja monikäyttöinen ratkaisu on ottaa henkilöstökuvat valkoista taustaa vasten. Ratkaisu on helppo myös asiakkailleni, sillä rakennan kuvauspisteen toimitiloihinne, jolloin kuvassa käyminen on nopeaa eikä vie juurikaan aikaa työpäivästä. Tässä Proxion Oy:lle ottamiani uusia henkilöstökuvia.

Ota yhteyttä, mikäli teidänkin kuvat kaipaavat päivitystä.

- - -

Harri Rauhanummi

harri.rauhanummi@gmail.com

040 525 6261

bottom of page