top of page

Mobiili määrää tahdin


Internetin mobiilikäytöstä on tehty viime vuosina lukemattomia tutkimuksia, joista kaikista ilmenee mobiilikäytön valtava kasvu. Jokainen voi havaita saman ihan arkielämässään, kun vain katselee ympärilleen. Viime vuoden lopulla Google muutti hakutulosten indeksoinnin perustumaan mobiilisivuihin, kun indeksointi aiemmin on perustunut sivujen työpöytäversioihin.

Eilen myös Facebook teki merkittäviä muutoksia omaan algoritmiinsä ja siihen, mitä käyttäjät aikajanallaan jatkossa näkevät. Tästä lähtien Facebookin News Feed priorisoi nopeasti latautuvia ja mobiilioptimoituja sivuja.

Nyt viimeistään jokaisen yrityksen tulisi varmistaa, että yrityksellä on myös mobiilioptimoidut sivut. Vanha sanonta "jos et ole netissä, et ole olemassa" päivittynee hyvin pian muotoon: Jos et ole mobiilissa, et ole netissä.

 

Hyödynnän asiakkaille tekemissäni verkkosivuissa Googlen AMP (Accelerated Mobile Pages) teknologiaa. Tekniikka mahdollistaa nopeat sivunlataukset ja sivut rankkautuvat paremmin sekä Googlen hakutuloksissa että Facebookin aikajanalla.

Ota yhteyttä, mikäli nettisivusi kaipaavat uudistusta:

bottom of page