top of page

Yrityksen digitaalisen presenssin luominen


3Bad on upouusi suomalainen brändi, joka myy ja valmistaa koruja, asusteita sekä vaatteita. Yrityksellä ei ole kivijalkamyymälää vaan tuotteita myydään verkossa sekä jälleenmyyjien kautta. Loin yritykselle digitaalisen presenssin alusta loppuun. Työ alkoi logon ja verkkosivujen suunnittelusta. Kun yrityksen oma media ("kotipesä") oli kunnossa, tein yritykselle visuaalisen strategian ja tuotin kuvakonseptin mukaiset valokuvat yrityksen verkkosivuille. Rakensin yritykselle verkkokaupan ja kevyen integraation Instagramiin, jotta tuotteita voi ostaa myös yrityksen @3badshop -instagramin kautta. Vastasin myös 20.7.2018 pidetystä julkistustilaisuudesta.

 

PROJEKTIN SISÄLTÖ TIIVISTETYSTI

Oma media: verkkosivut ja blogi Lainattu media: Facebook ja Instagram Verkkokauppa ja tuotekuvat Graafinen ilme ja logo Visuaalinen strategia ja kuvakonsepti Mainoskuvat

NEW BUSINESS ENQUIRIES: moi@harrirauhanummi.com

bottom of page